Iskustva pacijenata

Vrhunska poliklinika koja mi je spasila život. Zahvaljujući poliklinici HELP otkrivena mi je urođena anomalija srca i na vrijeme sam operirana. Sada živim kao i svi drugi bez ikakvih posljedica zahvaljujući Vama. Hvala što ste mi spasili život, što ste pristupačni i ljubazni sa vrhunskim doktorima i opremom, a cijene su pristupačne. Jedno veliko HVALA ❤ Najbolji ste.!!!! 👏

Paola Marković

Definitivno ‘number one’ poliklinika, vrhunsko i stručno osoblje, pristupačni, neposredni. Sve moje preporuke idu za Polikliniku HELP, naročito dr. Robertu Buljubašiću koji je besprijekorno ‘skrpao’ moju nogu. Zaista su vrhunski stručnjaci, svaka čast i velika hvala svima!

Nives Dolić

Posljednje četiri godine provela sam tražeći uzroke bolova koji su me pratili, a unazad dvije i pol godine situacija se pogoršala. Dugi redovi čekanja i često užurbani djelatnici bolnica nisu mi išli u prilog. Tada sam dobila priliku otići na sistematski pregled u Polikliniku Help. U kratkom vremenu moj se misteriozni problem otkrio te sam dobila upute kako ga brzo i učinkovito tretirati. Ljubazno, stručno i susretljivo osoblje je za svaku pohvalu!

Ivana Foretić