O nama

o nama

Tim od 12 stručnjaka, suvremena oprema i individualan pristup.

 

Aktivno brinite o svom zdravlju uz
suvremenu i brzu zdravstvenu uslugu

Poliklinika HELP specijalizirana je ustanova za cijelu obitelj, koja pruža usluge kirurgije, ortopedije i traumatologije, interne medicine, dermatovenerologije, urologije i anesteziologije.
Osnovana je 2017. godine, a djeluje pod vodstvom dr. Roberta Buljubašića, iskusnog kirurga, ortopeda i traumatologa. Naš tim danas okuplja 12 medicinskih stručnjaka koji rade sa suvremenom tehnologijom, kako bismo svojim pacijentima pružili kvalitetnu i potpunu njegu. Medicinske su usluge Poliklinike HELP vrhunske, a pristup pacijentima individualiziran je, o čemu svjedoči velik broj zadovoljnih klijenata.

Naše usluge

Stručna i tehnološki napredna Poliklinika za cijelu obitelj!

Kvalitetna zdravstvena skrb danas, uz izvrsne stručnjake, vrhunsku opremu, pristupačnost osoblja i maksimalno poštovanje pacijenata

Poseban dio naše Poliklinike usmjeren je na prevenciju i sustavno osvješćivanje pacijenata o kontinuiranoj i cjelovitoj brizi za zdravlje. Prepoznatljivi smo kao jedinstvena medicinska ustanova koja pruža cjelovit sistematski pregled na jednome mjestu. Na sistematskom pregledu u Poliklinici HELP omogućujemo detaljan uvid u zdravstveno stanje naših klijenata, bez čekanja, u roku od nekoliko sati.

Dogovorite pregled

U Poliklinici HELP očekuje vas tim stručnjaka, suvremena oprema i individualan pristup liječenju.

Kirurgija

Na jednom mjestu obavite dijagnostičku obradu, te manji ili veći kirurški zahvat. Nudimo usluge opće, plastične, vaskularne i abdominalne kirurgije.

Ortopedija i traumatologija

Specijalizirani smo za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju lokomotornog sustava, odnosno organa za kretanje, koštano-mišićnog i zglobnog sustava.

Interna medicina

Vrhunski stručnjaci iz područja interne medicine posebno educirani u različitim subspecijalističkim disciplinama, dijagnosticiraju i liječe bolesti unutarnjih organa. 

Urologija

Pravovremenim pregledom, otkrivanjem i prevencijom urogenitalnih bolesti koji zahvaćaju i mušku i žensku populaciju, uspješno djelujemo i pristupamo njihovom liječenju. 

sistematski pregled

Sistematski pregledi

Napravite cjelovit pregled tijela  na jednom mjestu stručno i efikasno, te aktivno brinite o svome zdravlju uz brze rezultata sistematskog pregleda. 

Radiologija

Obavite preglede svih organa radiološkom dijagnostikom pomoću uređaja na bazi ultrazvuka, ionizirajućeg zračenja, te magnetske rezonance.

Dermatovenerologija

Dijagnostika uz detaljan klinički pregled cijele kože. U sklopu estetske dermatologije pružamo kozmetičke tretmane i tretiramo kožne promjene lica.

Laboratorij

Suvremenim metodama ispitivanja, te nizom biokemijskih, hematoloških i imunokemijskih pretraga u svega nekoliko sati možete dobiti kompletan uvid u Vaše zdravstveno stanje. 

NAŠ TIM LIJEČNIKA

Okupljamo stručnjake iz različitih područja kako bismo pružili cjelovitu njegu svim našim pacijentima.

dr. sc. Robert Buljubašić, dr. med

dr. sc. Robert Buljubašić, dr. med

Specijalist opće kirurgije, subspecijalist traumatologije i ortopedije.

doc. dr. sc. Krešimir Martić, dr. med.

doc. dr. sc. Krešimir Martić, dr. med.

Specijalist opće kirurgije, subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije.

Petar Pekić, dr. med.

Petar Pekić, dr. med.

Specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije.

.

Ivana Šeketa Kolarević, dr. med.

Ivana Šeketa Kolarević, dr. med.

Specijalist dermatologije i venerologije.