Pristupite pregledu, bez straha od covid-19

Sigurnosne mjere prevencije tijekom pregleda

Kako bismo preglede učinili u potpunosti sigurnima, a s ciljem očuvanja vašeg zdravlja i zdravlja našeg liječničkog tima, Poliklinika Help provodi SARS-CoV-2 dijagnostičko testiranje za sve svoje pacijente.

Testiranje se provodi prije zakazanog pregleda, u prostorima naše Poliklinike, a rezultati su dostupni za manje od 10 min.

Redovito i kontinuirano održavamo naše prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pozornost pridajemo dezinfekciji površina s kojima su zaposlenici i klijenti najčešće u kontaktu, kao što su: kvake, radne plohe, zahodi, slavine, rukohvati i prostor čekaonice.

Osigurava se dovoljan vremenski razmak između termina za klijente kako bismo imali dovoljno vremena za dodatnu dezinfekciju i sterilizaciju prostora, a sam prostor Poliklinike dovoljno je velik za izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje dva metra.

Naši zdravstveni djelatnici u svojem radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu.

Više informacija doznajte na broju telefona: 01 6146 387.

Čuvajte sebe i svoje najbliže. 

Ponedjeljak – petak 15:00 – 20:00
Subota 9:00 – 13:00
Nedjelja Zatvoreno
Blagdani Zatvoreno

Dogovorite pregled

U Poliklinici Help očekuje vas tim stručnjaka, suvremena oprema i individualan pristup liječenju.

Kirurgija

Na jednom mjestu obavite dijagnostičku obradu, te manji ili veći kirurški zahvat. Nudimo usluge opće, plastične, vaskularne i abdominalne kirurgije.

Ortopedija i traumatologija

Specijalizirani smo za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju lokomotornog sustava, odnosno organa za kretanje, koštano-mišićnog i zglobnog sustava.

Interna medicina

Vrhunski stručnjaci iz područja interne medicine posebno educirani u različitim subspecijalističkim disciplinama, dijagnosticiraju i liječe bolesti unutarnjih organa. 

Urologija

Pravovremenim pregledom, otkrivanjem i prevencijom urogenitalnih bolesti koji zahvaćaju i mušku i žensku populaciju, uspješno djelujemo i pristupamo njihovom liječenju. 

sistematski pregled

Sistematski pregledi

Napravite cjelovit pregled tijela  na jednom mjestu stručno i efikasno, te aktivno brinite o svome zdravlju uz brze rezultata sistematskog pregleda. 

Radiologija

Obavite preglede svih organa radiološkom dijagnostikom pomoću uređaja na bazi ultrazvuka, ionizirajućeg zračenja, te magnetske rezonance. 

Dermatovenerologija

Dijagnostika uz detaljan klinički pregled cijele kože. U sklopu estetske dermatologije pružamo kozmetičke tretmane i tretiramo kožne promjene lica

Laboratorij

Suvremenim metodama ispitivanja, te nizom biokemijskih, hematoloških i imunokemijskih pretraga u svega nekoliko sati možete dobiti kompletan uvid u Vaše zdravstveno stanje.